Slik får du volumet
i håret tilbake

Slik får du volumet i håret tilbake

Hårproblemer blant kvinner er noe vi ofte hører om.
Men det er hjelp å få –uansett alder!

Stress, hormonforandringer, sykdommer, medisiner og dårlig utførte kjemiske behandlinger kan påvirke hårets kvalitet og fyldighet. Kroppen prioriterer helt enkelt å distribuere næringen til andre organer, og hårstråenes normale livssyklus kan forstyrres.

Stress og hormoner

Spenningen og stresset i våre raske og stadig mer uavbrutte liv skaper ordentlig dramatikk når det gjelder å tynne ut og forverre kvaliteten på håret vårt. Vi erfarer at det er veldig vanlig med hårproblemer blant kvinner. I tillegg spiser vi oftere og sover dårligere når vi er stresset, og ubalansen kan tydelig merkes på håret. –Endringer i hormonbalansen påvirker også hårtapet. Trøsten er at det ofte bare er midlertidig. Man mister ofte hår over en lengre periode før håret begynner å komme tilbake igjen.

Priorin pack

Mange tips handler om å behandle håret fra utsiden, men det er minst like viktig å behandle fra innsiden for å oppnå et langsiktig resultat. Kosttilskudd som inneholder biotin gir røttene næring og hjelper håret å opprettholde den normale tilveksten.

Fem tips for å få tilbake volumet i håret:

 • Boost håret med rett mat
  Hår og hud er kroppens utstillingsvindu. Næringsrik mat er alltid en god begynnelse. Håret er særlig avhengig av biotin, selen og sink. Om det ligger mer hår enn vanlig i dusjavløpet kan du fråtse i hårboostende godsaker som havregryn, egg og gresskarfrø.
 • Suppler med kosttilskudd
  Man kan unne seg et hårboostende kosttilskudd som supplement til et variert kosthold. Det blir som en daglig liten helseshot med viktige mineraler og vitaminer.
 • Slapp av
  Forsøk å minske stresset med å senke kravene til deg selv. Det er klisjé, men har du det bra på innsiden vil det synes på utsiden.
 • Masser hodebunnen
  Ta deg tid til å massere hodebunnen når du vasker håret, det vil øke blodsirkulasjonen. Og som en bonus gir det en avslappende effekt!
 • Ha is i magen
  Det tar omtrent tre måneder før du ser resultater. Ha is i magen, volumet i håret kommer!

I løpet av livet vil håret ditt gjennomgå store endringer. Kosttilskuddet Priorin inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og hårvekst, samt hirseekstrakt, aminosyren L-cystin og pantotensyre (B5-vitamin). Les mer om Priorin og deres produkter her.

3 ting de med drømmehåret vet

3 ting de med drømmehåret vet

Vinteren er rett rundt hjørnet; håret er sprøtt, kjedelig og tørt. Du drømmer om glans, volum og sommerens frisyrer. På tide å slutte å drømme og starte å handle. Her er 3 hårtips som forlenger sommeren!

En del av et vakkert hår sitter i genene. Men det er langt ifra hele hemmeligheten. Med litt hjelp og en dose anstrengelse kan faktisk de fleste få et vakkert, holdbart og slitesterkt hår – uansett alder. Her er dine 3 nye livsregler:

 1. Spis næringsrik mat og suppler med kosttilskudd ved behov
  Et velbalansert og næringsrikt kosthold er viktig for et velstående hår. Et supplerende kosttilskudd med biotin bidrar i tillegg til å bevare en normal hårvekst og tilføre ekstra næring til hår og hårrøtter – perfekt om vinteren. Med rett næring og et sunt kosthold tar du best vare på ditt hår.
 2. Ikke vask håret hver dag, og når du vasker det – bruk en styrkende og pleiende sjampo.
  Å vaske håret hver dag vil tørke det ut. Priorin Sjampo inneholder naturlige planteekstrakter for hår som trenger ekstra ernæring og er egnet for daglig bruk.
  Å miste hår er naturlig


  Å miste hår er naturlig. De fleste av oss mister mellom 40-100 hårstrå om dagen, men siden vi har opptil 150 000 hår på hodet, merker vi det sjelden. 3. Arbeid forebyggende og unnvik hårtap.
  Mer enn halvparten av alle voksne kvinner mister eller opplever at håret blir tynnere en gang i livet. I forbindelse med hormonelle endringer som amming og overgangsalder eller stress og årstidsskifter, kan håret trenge hjelp for å forhindre håravfall. Selv vanlig slitasje som børsting, hårføning og farging kan føre til at man mister mer hår enn normalt. Kosttilskuddet Priorin inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og hårvekst, samt hirseekstrakt, aminosyren L-cystin og pantotensyre (B5-vitamin). Les mer om Priorin og deres produkter her.